Academic Review of Humanities and Social Sciences (ARHUSS), dergisi İnsan ve Toplum Bilimleri alanında yayım yapan uluslararası hakemli bir dergidir. ARHUSS dergisi Bursa Teknik Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ne ait bir yayındır. Dergi, Haziran ve Aralık olmak üzere yılda iki defa elektronik ortamda yayınlanmaktadır.

ARHUSS dergisi başta Sosyoloji, Psikoloji, İşletme, İktisat, Uluslararası Ticaret ve Uluslararası İlişkiler gibi disiplinler olmak üzere sosyal bilimler ve insan bilimleri alanındaki bilimsel araştırmaları yayınlamayı hedeflemekte ve bu amaçla Türkçe ve İngilizce dilde yazılmış çalışmaları kabul etmektedir.

ARHUSS dergisi RePEc, IDEAS, EconPapers, Google Scholar, Socionet, DRJI, JournalFactor, İSAM, CiteFactor, ESJI ve ASOS Index tarafından taranmaktadır.

Dergi arşivine erişmek ve detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.